Η Logitech ανακοίνωσε την C920s, την webcam που έρχεται με ειδικό κάλυμμα για τον φακό της

Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα το τελευταίο μοντέλο κάμερας για υπολογιστές, την Logitech C920s. Η Logitech C920s Pro HD είναι η διάδοχος της Logitech C920, μιας από τις πιο δημοφιλείς premium κάμερες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η Logitech C920s θα υποστηρίζει βιντεοκλήσεις και εγγραφή βίντεο σε ανάλυση FullHD 1080p στα 30 fps. Θα έρχεται με δυνατότητα στερεοφωνικού ήχου μέσω του διπλού μικροφώνου, ενεργοποιώντας τον φυσικό ήχο στις κλήσεις και στη καταγραφή βίντεο.

Το C920s μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα τις συνθήκες φωτισμού για να παράγει φωτεινές και ευκρινείς εικόνες ακόμη κι αν βρίσκεστε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το C920s θα έρχεται επίσης με ένα ειδικά σχεδιασμένο κάλυμμα που θα προσφέρει έναν πολύ βολικό και εύκολο τρόπο κάλυψης για τον φακό. Από πλευράς λογισμικού, το C920S είναι συμβατό με την εφαρμογή Logitech Capture που προσφέρει προηγμένες ρυθμίσεις λειτουργίας της κάμερας καθώς και εργαλεία σχεδιασμού.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις της κάμερας, να προσθέσετε στο βίντεό σας περιγράμματα και φίλτρα, να πραγματοποιήσετε streaming από πολλές πηγές, όπως από δύο web κάμερες και πολλά άλλα.

Η συγκεκριμένη κάμερα είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία με κόστος στα 69.99 δολάρια.

Πηγή

The post Η Logitech ανακοίνωσε την C920s, την webcam που έρχεται με ειδικό κάλυμμα για τον φακό της appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου