ΠΑΜΕ: «Συνέδριο ΓΣΕΕ: Συνέδριο εργατών ή εργοδοτών;»

ΠΑΜΕ: «Συνέδριο ΓΣΕΕ: Συνέδριο εργατών ή εργοδοτών;»

Τις απόψεις του για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ (14-17 Μάρτη Καλαμάτα) θα παρουσιάσει το ΠΑΜΕ την Τρίτη 26 Φλεβάρη 2019 και ώρα 11π.μ. στο εργατικό κέντρο της Καλαμάτας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Οι καταγγελίες των δυνάμεων του ΠΑΜΕ για το χαρακτήρα και το περιεχόμενο του Συνεδρίου αποκαλύπτουν για μια ακόμη φορά το στόχο της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, να εμποδίσει την ισχυροποίηση του ταξικού κινήματος, για να εξελίσσεται ανενόχλητα η επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι από τη μεγαλοεργοδοσία, τις κυβερνήσεις της και την ΕΕ.

Στην Συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν στοιχεία που καταδεικνύουν το μέγεθος της αλλοίωσης των συσχετισμών σε σωματεία, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες και την ωμή παρέμβαση της ίδιας της εργοδοσίας για να βάζει εμπόδια στην οργάνωση των αγώνων, να προωθούνται και να υλοποιούνται οι απαιτήσεις των εργοδοτών».

Συνεχίζοντας, το ΠΑΜΕ τονίζει ότι: «Η έκταση της σαπίλας είναι τέτοια που χρειάζεται να γίνει γνωστή μέχρι και στον τελευταίο χώρο δουλειάς.
Να πάρουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την υπόθεση του χαρακτήρα που πρέπει να έχει το εργατικό κίνημα στα δικά τους χέρια.
Να απαλλαγούν από τα στηρίγματα της εργοδοσίας μέσα στους κλάδους και σε όλες τις περιοχές, που υπονομεύουν τα συμφέροντά τους και το μέλλον τους».

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος

Αφήστε μια απάντηση