Xiaomi Mi 9: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα 48 MP; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα

Εχθές έγινε γνωστή η ημερομηνία που η Xiaomi θα ανακοινώσει τα πάντα σχετικά με το Xiaomi Mi 9 και όλο το ίντερνετ δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το επερχόμενο flagship της εταιρείας.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χθες, γνωρίζουμε ήδη ότι το κινητό θα έχει τρεις πίσω κάμερες. Σήμερα ο συνιδρυτής και διευθυντής του Κινέζικου τμήματος της Xiaomi, Chuan Wang, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo μερικά δείγματα φωτογραφιών από την τριπλή κάμερα του Xiaomi Mi 9.

Αρχικά, κοινοποίησε μια φωτογραφία με λουλούδια υπό χαμηλό φωτισμό και ύστερα δύο ακόμη φωτογραφίες, μια με αξιολάτρευτα σκυλιά και μια με ένα καβούρι. Οι δύο τελευταίες έχουν watermark κάτω αριστερά, το οποίο αποκαλύπτει ότι η κύρια κάμερα του Xiaomi Mi 9 θα είναι 48 MP όπως είχε διαρρεύσει.

Και οι τρεις φωτογραφίες έχουν εκπληκτικές λεπτομέρειες. Κάθε πέταλο των λουλουδιών έχει διαφορετικό φωτισμό και η κάμερα κατάφερε να τα αιχμαλωτίσει ένα προς ένα. Δυστυχώς τα metadata χάθηκαν αφότου η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Weibo, οπότε δεν ξέρουμε λεπτομέρειες όπως το ISO και το εστιακό μήκος.

Η φωτογραφία των λαμπραντόρ έχει επίσης αρκετές λεπτομέρειες. Κάθε τρίχα των σκυλιών ξεχωρίζει και μπορούμε να δούμε διαφορές στις μύτες τους. Ακόμη, βλέπουμε μέχρι και την αντανάκλαση του Wang στα μάτια των σκυλιών. Φυσικά αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε εξωτερικό χώρο, με καλό καιρό και φωτισμό οπότε προφανώς η ποιότητα της θα ήταν καλή.

Η τρίτη φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα σε ενυδρείο, και πέρα από το γεγονός ότι ο χώρος έγκλησης του καβουριού είναι πολύ μικρός, η φωτογραφία είναι εκπληκτική, αφού η κάμερα κατάφερε να καταγράψει αρκετές λεπτομέρειες.

Αν παρατηρήσουμε τις μπουρμπουλήθρες στην πάνω αριστερή πλευρά θα δούμε μερικά στοιβαγμένα pixel που σημαίνει ότι η κάμερα έλαβε περισσότερες πληροφορίες σε μια λήψη, οπότε αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε με Night Mode.

Πηγή

The post Xiaomi Mi 9: Πόσο καλή είναι η τριπλή κάμερα 48 MP; Κυκλοφόρησαν τα πρώτα δείγματα appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος