Xiaomi Mi 9: Νέα επίσημα renders και η Explorer Edition με τέσσερις κάμερες

Η ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του Xiaomi Mi 9 πλησιάζει και η Xiaomi προσπαθεί να ενθουσιάσει όσο περισσότερο μπορεί τους καταναλωτές. Γι’ αυτό και σήμερα δημοσίευσε μία σειρά από renders της συσκευής.

Εχθές διέρρευσαν κάποιες εικόνες οι οποίες μας έδωσαν μια μικρή γεύση για το πως θα είναι η μπροστινή και η πίσω πλευρά του Xiaomi Mi 9. Σήμερα ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, μοιράστηκε στο προφίλ του στο Weibo αρκετά renders για το επερχόμενο flagship της εταιρείας. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που μοιράστηκε αυτές τις εικόνες ήταν για να εξηγήσει την διαδικασία που χρειάστηκε για να αποκτήσει η συσκευή τον εντυπωσιακό σχεδιασμό της.

Πέρα από τα renders, ο Lei Jun μοιράστηκε και πραγματικές φωτογραφίες της συσκευής καθώς και ένα νέο πόστερ με τον πρεσβευτή της μάρκας ο οποίος κρατάει στα χέρια του το Xiaomi Mi 9.

Το κινητό στα renders έχει το χρώμα sky blue, και σύμφωνα με το Lei Jun θα αντανακλά με τα χρώματα του ουράνιου τόξου ανάλογα την γωνία και την απόχρωση του φωτός που το χτυπάει. Σύμφωνα με τον Lei Jun αυτό έγινε δυνατό με τη χρήση της διαδικασίας ολογραφικού λέιζερ σε νανο-κλίμακα και διπλή επίστρωση για το φινίρισμα.

Προς στιγμήν δεν υπάρχουν επίσημα renders για την μπροστινή όψη του Xiaomi Mi 9. Ωστόσο, μιας που δεν βλέπουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω όψη, πιστεύουμε ότι η συσκευή θα διαθέτη in-display fingerprint sensor.

Ακόμη, ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin ανέφερε την ύπαρξη μιας ειδικής έκδοσης του smartphone, το Xiaomi Mi 9 Explorer Edition. Σύμφωνα με επίσημα renders που είδαν το φως της δημοσιότητας, αυτή η ειδική έκδοση θα έχει τέσσερις κάμερες και έναν χρωματιστό δακτύλιο γύρω από την κύρια κάμερα. Επιπλέον, φαίνεται ότι το πίσω μέρος της συσκευής θα είναι διάφανο. Ωστόσο, προς στιγμήν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για αυτή την έκδοση και θα πρέπει να περιμένουμε το launch event της Xiaomi στις 20 Φεβρουαρίου για να μάθουμε περισσότερα.

Πηγή

The post Xiaomi Mi 9: Νέα επίσημα renders και η Explorer Edition με τέσσερις κάμερες appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος