Nintendo Switch: Έρχεται το remake του “The Legend of Zelda: Link’s Awakening”

Η Nintendo στην τελευταία της παρουσίαση έκλεισε με μια μεγάλη έκπληξη: Ένα νέο, 3D αυτή τη φορά, remake του ρετρό παιχνιδιού από το Game Boy classic του 1993, “The Legend of Zelda: Link’s Awakening“, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους fans του παιχνιδιού.

Ενώ περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, η Nintendo κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ του παιχνιδιού για να αναδείξει το remake για το Nintendo Switch, το οποίο δείχνει τα 8-μπιτα γραφικά του Game-boy να μεταμορφώνονται σε ένα φωτεινό, πολύχρωμο, και απολύτως αξιολάτρευτο 3D στυλ γραφικών που θα μπορούσαν να πάρουν μέρος άνετα σε ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar Studios.

Το Link Awakening κυκλοφόρησε αρχικά το 1993 για το Game Boy, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που έκδοση Zelda μεταπήδησε σε μια φορητή κονσόλα, όπως γίνεται τώρα με το Switch, το οποίο έχει πάρει τη θέση του σημερινού φορητού “βασιλιά” της Nintendo.

Το “The Legend of Zelda: Link’s Awakening” πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Πηγή

The post Nintendo Switch: Έρχεται το remake του “The Legend of Zelda: Link’s Awakening” appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου