Το Samsung Galaxy S6 συνεχίζει να δέχεται ενημερώσεις τέσσερα χρόνια μετά

Το Samsung Galaxy S6 συνεχίζει να δέχεται ενημερώσεις τέσσερα χρόνια μετά

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου 2019 για τα Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge, συνεχίζοντας έτσι την υποστήριξή τους. Η ενημέρωση κυκλοφόρησε αρχικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι η G920FXXU6ESA1 για το Galaxy S6 και G925FXXU6ESA1 για το Galaxy S6+.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για το Samsung Galaxy S6 κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και η Samsung δεν φαίνεται να βιάζεται να σταματήσει τις τακτικές ενημερώσεις σύντομα. Επίσης και το Galaxy A5 (2016) έχει μπει σε ένα χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης τριών μηνών, αντί να αφαιρεθεί από τη λίστα συσκευών που θα πάρουν τη νέα ενημέρωση ασφαλείας.

Τα νέα αυτά είναι καλά και για το Samsung Galaxy S7 αλλά και πιο πρόσφατες συσκευές, όπως το Galaxy G9 ή και τα τελευταία μοντέλα της σειράς J. Καθώς θα πάρουν και αυτές κάποιες αναβαθμίσεις λογισμικού και ενημερώσεις ασφαλείας.

Αν δεν σας έρθει στις επόμενες μέρες η ενημέρωση, μπορείτε να την λάβετε πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, σύστημα και να πατήσετε “ενημέρωση συστήματος”. Επίσης μπορείτε να βρείτε την νέα έκδοση στην ιστοσελίδα της Samsung, να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να την εγκαταστήσετε στο τηλέφωνο σας, αφού το συνδέσετε στον υπολογιστή.

Πηγή

The post Το Samsung Galaxy S6 συνεχίζει να δέχεται ενημερώσεις τέσσερα χρόνια μετά appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Αλέξανδρος Φρονιμόπουλος