Η Nubia θα παρουσιάσει smartphone που θα φοριέται στο χέρι;

Η εταιρεία που ανήκει στην ZTE: η Nubia πρόκειται να ανακοινώσει φέτος μια ,όπως φαίνεται, wearable συσκευή smartphone στην έκθεση MWC 2019. Κυκλοφόρησε μια αφίσα-teaser πριν από λίγες ημέρες, αλλά η νέα πρόσκληση στάλθηκε απευθείας στον Τύπο και περιλαμβάνει μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Fira Gran Via της Βαρκελώνης και θα ξεκινήσει 6PM τοπική ώρα. Το μότο της εκδήλωσης είναι το “Flex your Life”, αναφερόμενη προφανώς σε κάποια συσκευή με ευέλικτη οθόνη. Δεν ήταν αρχικά σαφές τι είδους ευέλικτη συσκευή θα μπορούσαμε να περιμένουμε, αλλά το γραφικό στην επίσημη πρόσκληση μοιάζει με το σχήμα μιας οθόνης που είδαμε στο τρέιλερ που έδειξε η Nubia στη τελευταία έκθεση IFA. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία αυτό που πρόκειται να δούμε θα ένα φορητό smartphone με κυρτή οθόνη που θα τυλίγεται γύρω από τον καρπό.

Ίσως το τελικό προϊόν που πρόκειται να ανακοινωθεί να φαίνεται ελαφρώς διαφορετικό από αυτό που είδαμε στο trailer, αλλά όποια και να είναι η τελική του εμφάνιση, το συγκεκριμένο προϊόν πρόκειται να δημιουργήσει αίσθηση εάν η παρουσίαση και η εμπειρία που θα προσφέρει είναι καλά σχεδιασμένα.

Αναρωτιόμαστε αν αυτή η συσκευή πρόκειται να τρέξει μια πιο light έκδοση του Android ή εάν η Nubia έχει αναπτύξει το δικό της λειτουργικό σύστημα και interface για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης και θα σας ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για το τι τελικά θα παρουσιάσει η Nubia.

Το 2019 με όσα έχουμε ακούσει από όλες τις εταιρίες, πρόκειται να είναι ίσως το πιο συναρπαστικό έτος στην κινητή τεχνολογία εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγή

The post Η Nubia θα παρουσιάσει smartphone που θα φοριέται στο χέρι; appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου