Xiaomi Mi 9: Έρχεται με τριπλή πίσω κάμερα στις 20 Φεβρουαρίου

Ο συνιδιοκτήτης της Xiaomi, Lei Jun, δημοσίευσε μία αφίσα στην οποία αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Xiaomi Mi 9. Στις 20 Φεβρουαρίου η εταιρεία έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για το Xiaomi Mi 9 στην οποία θα αποκαλύψει τα πάντα για αυτό.

Πέρα από την αφίσα που δημοσίευσε ο Lei Jun, ο επίσημος λογαριασμός της Xiaomi στο Κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo δημοσίευσε μια φωτογραφία του Roy Wang από την μπάντα TFBoys να κρατάει το Xiaomi Mi 9. Αν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά από τη φωτογραφία αυτό που τραβάει τα βλέμματα είναι οι τρεις πίσω κάμερες.

Από ότι όλα δείχνουν το Xiaomi Mi 9, θα έχει τριπλή πίσω κάμερα σε κάθετη διάταξη με το φλας τοποθετημένο ακριβώς από κάτω. Στην πρώτη κάμερα διακρίνουμε μια χρωματιστή λεπτομέρεια, και ίσως είναι ένα LED φως, ή απλά μία αντανάκλαση.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έως τώρα στην δεξιά πλευρά του Xiaomi Mi 9 θα βρίσκεται το κουμπί αυξομείωσης της έντασης, και το κουμπί απενεργοποίησης της συσκευής. Παράλληλα, στην αριστερή πλευρά θα υπάρχει το κουμπί που ενεργοποιεί την ψηφιακή βοηθό της εταιρείας, που ακούει στο όνομα Xiaoai.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αναμένεται να είναι εξοπλισμένη με τον Snapdragon 855, μία μπαταρία 3500mAh, λειτουργία fast charging, waterdrop notch με 25 MP selfie κάμερα, η κύρια πίσω κάμερα θα είναι 48 MP που θα συνοδεύεται από μία δεύτερη 12 MP με υποστήριξη PDAF, και η τρίτη θα είναι μία TOF. Επίσης, θα έχει θύρα ακουστικών, και 6,4-ιντσών Super AMOLED οθόνη με ανάλυση 1.080 x 2.280. Η χαμηλότερη έκδοση της συσκευής θα διαθέτει 6 GB RAM και 128 GB μη επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, και η μεγαλύτερη έκδοση θα έχει 8GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης. Η τιμή του Xiaomi Mi 9 θα ξεκινά από τα 400 ευρώ, και περιμένουμε να γίνει διαθέσιμο στην αγορά το Μάρτιο.

Στις 20 Φεβρουαρίου εκτός από την παρουσίαση του Xiaomi Mi 9, περιμένουμε και την παρουσίαση του Samsung Galaxy S10, του επόμενου flagship της Κορεάτικης κατασκευάστριας κινητών. Αν και η επιλογή της ημερομηνίας από την Xiaomi φαίνεται εσκεμμένη, η εκδήλωση της Samsung θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο και το Σαν Φρανσίσκο, ενώ της Xiaomi στην Κίνα. Οπότε, θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε και τις δύο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πηγή

The post Xiaomi Mi 9: Έρχεται με τριπλή πίσω κάμερα στις 20 Φεβρουαρίου appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος