Samsumg Galaxy Sport: Νέο leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Samsumg Galaxy Sport: Νέο leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το επερχόμενο smartwatch της Samsung, που θα ανακοινωθεί στις 20 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο μαζί με τα νέα Galaxy S10. Όπως φαίνεται το όνομα της συσκευής δεν θα είναι Galaxy Sport αλλά Galaxy Watch Active.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ήδη ξέρουμε πως το Galaxy Watch Active θα έχει NFC για ανέπαφες πληρωμές, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, 4GB εσωτερικής μνήμης και αδιαβροχοποίηση μέχρι τα 50 μέτρα. Μία νέα αναφορά από την ιστοσελίδα SamMobile μας αποκαλύπτει και νέα χαρακτηριστικά που δεν γνωρίζαμε, όπως οθόνη 1.1 ιντσών ανάλυσης 360 x 360, μπαταρία 236 mAh, και τον επεξεργαστή Exynos 9110 της Samsung.

Λίγο μετά τη νέα διαρροή η SamMobile δημοσίευσε και κάποια στιγμιότυπα από το ενημερωμένο interface της συσκευής. Αν και η διαφορά δεν είναι αισθητή όπως στα κινητά τηλέφωνα της Samsung, η συσκευή θα τρέχει το Οne UI το οποίο φέρνει νέες λειτουργίες.

Samsumg Galaxy Sport: Νέο leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες

Κάποιες από τις νέες αυτές λειτουργίες είναι τα ανανεωμένα watch faces και η αναβαθμισμένη health-tracking πλατφόρμα. Το Galaxy Watch Active θα δίνει στο χρήστη 3 διαφορετικούς καθημερινούς στόχους που θα συμπεριλαμβάνουν τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται, το συνολικό χρόνο άσκησης μέσα στη μέρα και το χρόνο που κινήθηκε ο χρήστης μέσα στην προηγούμενη ώρα.

Πηγή

The post Samsumg Galaxy Sport: Νέο leak αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Γιάννης Μπίμπος