Καθαρίστε το συκώτι με μία μόνο γουλιά

Οι γιατροί συνηθίζουν να λένε «καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις». Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ζωτικά όργανα που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και βοηθούν αποτελεσματικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Υπάρχει μια φυσική συνταγή που καθαρίζει το συκώτι και βοηθά στην αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού. Το αποτέλεσμα θα είναι η απομάκρυνση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και η αναζωογόνηση του σώματος, βελτιώνοντας την εμφάνιση μας και παρέχοντας περισσότερη υγεία.

Για να εξασφαλίσουμε καλύτερη λειτουργία του ήπατος, πρέπει να γίνεται καθημερινός καθαρισμός και αποτοξίνωση. Το υγιές συκώτι δίνει ενέργεια, καλή διάθεση και ακόμα καλύτερη εμφάνιση. Καθώς έχει το βαρύ φορτίο καθαρισμού του αίματος συμμετέχοντας στην ανανέωση του και βοηθά στην ενδυνάμωση και τόνωση του οργανισμού.

Εκτός απ’ τη σημαντική λειτουργία καθαρισμού του αίματος, συμβάλλει και στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό. Ο καλύτερος τρόπος για να δουλεύει «ρολόι» ο οργανισμός μας, είναι η σωστή και καθημερινή αποτοξίνωση. Για να το καταφέρουμε χρειάζεται σωστή διατροφή και τακτική σωματική δραστηριότητα.

Υπάρχουν επίσης, αρκετές συνταγές με αγνά, φυσικά υλικά και βότανα, που βοηθούν να διατηρήσουμε υγιές συκώτι εφόρου ζωής.

Εύκολη συνταγή για να «καθαρίσουμε» το συκώτι

Θα χρειαστείτε:

  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ χυμό λεμονιού

Οδηγίες:
Σε ένα φλιτζάνι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο μαζί με το χυμό λεμονιού και πίνουμε. Πρέπει πάντα να καταναλώνεται τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα μόλις σηκωθούμε απ΄ το κρεβάτι ώστε να έχουμε άδειο στομάχι.

Πίνουμε καθημερινά το πρωί και σε ένα μήνα περίπου, θα αισθανθούμε τη διαφορά. Η εξωτερική μας όψη θα βελτιωθεί αισθητά και αν τυχόν έχουμε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, θα τους δούμε να εξαφανίζονται. Η επιδερμίδα θα γίνει καθαρή και λαμπερή, ενώ  θα είμαστε και θα νιώθουμε αναζωογονημένοι. Το πεπτικό σύστημα θα δουλεύει «ρολόι» και θα ξεχάσουμε τη δυσκοιλιότητα ή άλλα πεπτικά προβλήματα που τυχόν μας απασχολούν. Με απλά λόγια, θα αισθανόμαστε και θα είμαστε υγιείς, γεμάτοι ενέργεια!

πηγή: votanonkipos.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση