Δεν βγήκε ποτέ ο Ολυμπιακός για το δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία

Όπως προβλέπει ο κανονισμός οι διαιτητές έδωσαν 12,5 λεπτά προθεσμία στους ερυθρόλευκους για να επιστρέψουν στο παρκέ, κάτι που δεν συνέβη ποτέ

Την απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ έλαβαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό κι ενώ το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των «πρασίνων».

Οι ερυθρόλευκοι, δεν εμφανίστηκαν πολτέ για το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι του ημιτελικού για το κύπελλο Ελλάδος διαμαρτυρόμενοι για την διαιτησία που αντιμετώπισαν στο πρώτο μισό το αγώνα.

Όπως προβλέπει ο κανονισμός οι διαιτητές έδωσαν 12,5 λεπτά προθεσμία στους ερυθρόλευκους για να επιστρέψουν στο παρκέ, κάτι που δεν συνέβη ποτέ και ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης παίρνοντας το παιχνίδι στα χαρτιά.

Η χαρακτηριστική ατάκα από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο ήταν «παίξτε μόνοι σας»!

Olympiacos B.C.@olympiacosbc

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε από το ΟΑΚΑ #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos4909:06 μ.μ. – 13 Φεβ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter252 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Χρήστος Σταυρόπουλος, μίλησε εκ μέρους του Ολυμπιακού για την απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ η ομάδα του Πειραιά, στο ημίχρονο (40-25 υπέρ του Παναθηναϊκού) του ημιτελικού. Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός είπε πως στον Ολυμπιακό έχουν αηδιάσει, τόνισε πως θα πρέπει να δοθεί «τέλος σε αυτή την κωμωδία» και ζήτησε από την Πολιτεία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να παρέμβει.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος δήλωσε: «Τα είπαμε, τα έχουμε ξαναπεί, τα ξανάπαμε, κάναμε προσπάθειες, αλλά πια αηδιάσαμε». Όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε επεξηγήσεις, ρωτώντας «Με τη διαιτησία;», ο Χρήστος Σταυρόπουλος απάντησε: «Με όλο αυτό που έγινε απόψε. Επρεπε να φύγουμε πιο νωρίς, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν πάει άλλο. Τέλος σε αυτή την κωμωδία».

Εν συνεχεία, ο Χρήστος Σταυρόπουλος ζήτησε παρέμβαση της Πολιτείας: «Πρέπει η Πολιτεία να πάρει τα μέτρα της, ο υφυπουργός Αθλητισμού, να πάρει τα μέτρα της η Πολιτεία και να καθαρίσει αυτή τη βρωμιά».

Οταν ο δημοσιογράφος του μετέφερε τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σύμφωνα με την οποία «οι κύριοι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία…» ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε: «Μάλλον αυτό εύχεται ο κύριος Γιαννακόπουλος, να φύγουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ολυμπιακού και δήλωσε:  «Αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες από ό,τι φαίνεται απλήρωτους, Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Τώρα το κάνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ο λόγος που το κάνουν είναι για να φύγει η οικογένεια των Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό και να το ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε και χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει και μία και δύο φορές στο ΣΕΦ και καθόμαστε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κομισάριος της αναμέτρησης, Θεόδωρος Βιδάλης, επιβεβαίωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν προτίθενται να αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες να κάνουν ήδη ντους στα αποδυτήρια για να αποχωρήσουν.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση