Αυτό θα είναι το νέο LG G8 ThinQ και δείχνει πολύ όμορφο

Αυτό θα είναι το LG G8 ThinQ που αναμέμεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση MWC 2019 στα τέλη Φεβρουαρίου με οθόνη 6.1 ινστών OLED 1440×3120 pixel, επεξεργαστή Snapdragon 855, μνήμη RAM τουλάχιστον 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, αδιαβροχοποίηση και Android 9 Pie.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η μπαταρία του LG G8 ThinQ θα έχει χωρητικότητα 3400 mAh ενώ η υποδοχή 3.5 χλστ. για τα ακουστικά παραμένει (ευτυχώς!). Σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση διακρίνουμε ένα notch με την selfie camera στην οθόνη της συσκευής και διπλή κάμερα πίσω με τον αναγνώστη δατυλικών αποτυπωμάτων κάτι από αυτή.

Πρόσφατες αναφορές από τον Καναδά έκαναν λόγο ότι η τιμή της έκδοσης με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης θα έχει τιμή περίπου 800 ευρώ. Εν αναμονή λοιπόν της έκθεσης MWC 2019 στη Βαρκελώνη όπου το Techblog θα είναι εκεί για ακόμα μια χρονιά για να σας μεταφέρουμε πρώτοι όλες τα νέα και τις εξελίξεις.

Πηγή

The post Αυτό θα είναι το νέο LG G8 ThinQ και δείχνει πολύ όμορφο appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Κώστας Βλαχάκης