Xiaomi Redmi Note 7: Πούλησε 1 εκ. τεμάχια μέσα σε ένα μήνα

Xiaomi Redmi Note 7: Πούλησε 1 εκ. τεμάχια μέσα σε ένα μήνα

Το Xiaomi Redmi Note 7 έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα στις 15 Ιανουαρίου. Τότε ο Lu Weibing της Xiaomi είχε δηλώσει ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να πουλήσει 1 εκ. τεμάχια μέσα στον πρώτο μήνα. Ακριβώς τέσσερις εβδομάδες αργότερα, επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος.

Ο Lu Weibing αποκάλυψε ακόμη ένα εσωτερικό μήνυμα που έστειλε στο διοικητικό συμβούλιο της Xiaomi, επιβεβαιώνοντας το επταψήφιο νούμερο. Το Redmi Note 7 κατάφερε να πετύχει από το ξεκίνημα μια σειρά από αστραπιαίες πωλήσεις, βλέποντας χιλιάδες τεμάχια να εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά. Περιμένουμε να δούμε τώρα πως θα πάει το τηλέφωνο σε πωλήσεις και εκτός της εγχώριας αγοράς του. Ξέρουμε σίγουρα ότι τελικά θα κυκλοφορήσει και στην Ινδία, που αποτελεί επίσης μία πολύ μεγάλη αγορά.

Το Xiaomi Redmi Note 7 φαίνεται να οφείλει την επιτυχία του στην επιθετική του τιμή ($150 έως $200 περίπου ανάλογα με την έκδοση), με κάμερα 48 MP, επεξεργαστή Snapdragon 660 και γρήγορη φόρτιση με Quick Charge 4.

Περιμένουμε επίσης να δούμε σύντομα και το Xiaomi Redmi Note 7 Pro με τον Snapdragon 670, τον αισθητήρα κάμερας της Sony IMX586 και με τον αποθηκευτικό χώρο των 128 GB. Η τιμή θα είναι λίγο πιο πάνω φυσικά από το Redmi Note 7 και θα κυμανθεί περίπου στα $240 (για το εξωτερικό πάντα) για την έκδοση 6GB RAM και με 64 GB χώρο αποθήκευσης.

Πηγή

The post Xiaomi Redmi Note 7: Πούλησε 1 εκ. τεμάχια μέσα σε ένα μήνα appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου