Samsung Galaxy S10+: Η έκδοση με 1TB και 12GB RAM θα είναι περιορισμένη;

Μια περιορισμένη έκδοση του Samsung Galaxy S10+ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου και θα είναι διαθέσιμη μόνο για προ-παραγγελίες. Χάρη σε μια λίστα προ-παραγγελιών στην ιστοσελίδα της Samsung Philippines, μπορούμε να ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτή την έκδοση.

Η σελίδα αναφέρει ότι η ειδική έκδοση του Galaxy S10+ θα είναι διαθέσιμη στις 15 Μαρτίου, ωστόσο η Samsung Philippines δεν δίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την περιορισμένη έκδοση.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τις τρεις παραλλαγές του Galaxy S10, τη Galaxy S10e, τη Galaxy S10 και τη Galaxy S10+, στις 20 Φεβρουαρίου σε ένα μεγάλο Unpacked event όπου το Techblog θα βρίσκεται εκεί προσκεκλημένο της Samsung Electronics Hellas. Πρόσφατα υπήρξε μια συζήτηση σχετικά με μια έκδοση του Samsung Galaxy S10+ με 12GB RAM και 1TB χώρο αποθήκευσης και ίσως να είναι αυτό.

Στην εικόνα που ακολουθεί φωτογραφία το limited edition Galaxy S10+ φαίνεται να αναφέρεται με κωδικό “Option A” και ότι θα είναι διαθέσιμο στις 15 Μαρτίου, ένα μήνα μετά το Unpacked event.

Τα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e αναμένονται να είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από τις 21 Φεβρουαρίου. Μάθε για τις φημολογούμενες τιμές των νέων Galaxy S10.

Πηγή

The post Samsung Galaxy S10+: Η έκδοση με 1TB και 12GB RAM θα είναι περιορισμένη; appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Αλέξανδρος Φρονιμόπουλος