Battlefield 5: Μια νέα ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σήμερα

Μια νέα ενημέρωση για το Battlefield 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα και έρχεται να προσθέσει την επιλογή co-op του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν να παίζουν περισσότεροι χρήστες μαζί, επίσης θα προστεθεί και η δυνατότητα DLSS της Nvidia, η οποία προσφέρει καλύτερα γραφικά χωρίς να επιβαρύνει τόσο τις κάρτες γραφικών.

Η επιλογή Combined Arms, θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με έως και τρεις συμπαίκτες σας και να πολεμήσετε τους εχθρούς σε οκτώ διαφορετικές αποστολές και τέσσερις διαφορετικούς χάρτες. Όσο για την επιλογή του multiplayer, η λειτουργία Rush αναμένετια ν επιστρέψει στις αρχές Μαρτίου με το δεύτερο κεφάλαιο “Lightning Strikes”.

Η νέα ενημέρωση θα προσθέσει τη λειτουργία DLSS για κάρτες RTX. Ένας μεγάλος όγκος σφαλμάτων εξετάζονται για να διορθωθούν, επίσης στη η ενημέρωση θα επηρεάσει τους χάρτες, τα οχήματα και τα όπλα, καθώς και τις βελτιώσεις στο TTK (Time to Kill) και στο TTD (Time to Death). Μπορείτε να δείτε τις πλήρεις σημειώσεις της ενημέρωσης εδώ.

Πηγή

The post Battlefield 5: Μια νέα ενημέρωση θα κυκλοφορήσει σήμερα appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Αλέξανδρος Φρονιμόπουλος