1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης: Τα πρακτικά

1o Photography & Videography Workshop της Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Photography & Videography Workshop στο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, το οποίο συνδιοργανώθηκε από τα δύο μεγαλύτερα σωματεία επαγγελματιών φωτογράφων, το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών της Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου πάνω από 120 επαγγελματίες φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν τους 10 επαγγελματίες φωτογράφους – ομιλητές, οι οποίοι παρουσίασαν πολλά και ποικίλα θέματα σχετικά με το επάγγελμα του φωτογράφου.

To 1ο Photography & Videography Workshop πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, την οποία αντιπροσώπευσε ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μανιόρος Γιάννης και με την υποστήριξη του pttl.gr ως χορηγός επικοινωνίας.

1o Photography & Videography Workshop της Θεσσαλονίκης

Επιπλέον την προσπάθεια στήριξαν με την παρουσία τους σημαντικές εταιρείες του φωτογραφικού χώρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα οι εταιρείες ArtPoint, Canon, Fujifilm, Nikon, Alboom Digital, arx photolab, Στάμος Α.Ε., CameraLab, Prolab, 3D Drone Academy.

Τον εκθεσιακό χώρο των εταιρειών, στον οποίο εκτέθηκαν τα τελευταία φωτογραφικά συστήματα και προϊόντα και στον οποίο υπήρχε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους φωτογράφους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες ,επισκέφτηκαν δεκάδες φωτογράφοι.

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών της Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας θέλουν να ευχαριστήσουν την φωτογραφική κοινότητα για την μαζική προσέλευση και συμμετοχή στο 1ο Photography & Videography Workshop, τους ομιλητές για την παρουσία τους και τους χορηγούς για την στήριξη που προσέφεραν.

1o Photography & Videography Workshop της Θεσσαλονίκης

The post 1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης: Τα πρακτικά appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Βάιος Βήτος