Meizu Note 9: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του νέου midrange της Meizu

Η Κινέζικη κατασκευάστρια κινητών Meizu αναμένεται να κυκλοφορήσει το Meizu Note 9 αυτό το μήνα. Αρχικά, τα χαρακτηριστικά της συσκευής καταχωρήθηκαν στην Κινέζικη ιστοσελίδα πιστοποίησης TENAA, και σήμερα η εταιρεία πρόσθεσε τέσσερις εικόνες του Meizu Note 9.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε και τις τέσσερις πλευρές της συσκευής. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Meizu Note 9 έχει καμπύλο σχεδιασμό στην πίσω πλευρά. Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου υπάρχουν δύο κάμερες κάθετα τοποθετημένες με το φλας ακριβώς από κάτω. Επιπλέον, στο κέντρο της πίσω όψης υπάρχει ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, και τέλος το λογότυπο της Meizu αποτυπώνεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

Στη δεξιά πλευρά θα βρούμε το κουμπί απενεργοποίησης και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης. Παράλληλα, στην αριστερή πλευρά το Meizu Note 9 έχει τη θύρα τοποθέτησης της κάρτας SIM. Δυστυχώς, στις εικόνες δεν έχει προστεθεί περιεχόμενο στην οθόνη, οπότε δεν μπορούμε να πούμε πολλά για την εμπρόσθια όψη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει selfie κάμερα, χωρίς όμως να διακρίνεται αν θα υπάρχει κάποιο notch ή full top bezel. Ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες, το Meizu Note 9 θα έχει waterdrop notch.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στο TENAA, το Meizu Note 9 έχει μια 6,2 ιντσών TFT οθόνη με ανάλυση 1.080×2.244p, stock Android 9.0 Pie, 64 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο, 6 GB RAM, Snapdragon 675, και μπαταρία 3.900 mAh. Όσον αφορά τις κάμερες, γνωρίζουμε μόνο ότι οι πίσω κάμερες θα είναι 48 MP και 5 MP.

Τέλος, η συσκευή έχει βάρος 169,7 γραμμάρια, και 8,65 χιλιοστά πάχος. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μαύρο, ασημί και μπλε χρώμα, και η τιμή της δεν έχει γίνει ακόμη επίσημα γνωστή. Ωστόσο, εφόσον μιλάμε για ένα midrange κινητό, κατά πάσα πιθανότητα θα κοστίζει γύρω στα 130 ευρώ. Αυτή την εβδομάδα, αναμένεται η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, από την Meizu.

Πηγή

The post Meizu Note 9: Φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του νέου midrange της Meizu appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Χάρης Αναγνωστόπουλος