Τα AirPods 2 θα μοιάζουν με τα πρώτης γενιάς, αλλά θα ακούγονται καλύτερα

Στις αρχές του 2019” ή “την Άνοιξη του 2019” ή γενικά “στο πρώτο εξάμηνο του 2019“, ,αυτά είναι τα χρονικά πλαίσια που ακούγονται για να περιγράψουν το πότε θα βγουν σε κυκλοφορία τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple, AirPods 2. Πότε ακριβώς θα γίνει αυτό είναι άγνωστο ακόμη αλλά ότι θα είναι βελτιωμένα είναι βέβαιο.

Όμως όσο πλησιάζουμε σε αυτή την άγνωστη ημερομηνία, όλο και περισσότερες φήμες προσπαθούν να προβλέψουν τι θα φέρει η Apple στο τραπέζι για τα νέα AirPods.

Η πιο πρόσφατη φήμη αναφέρει ότι τα AirPods 2 θα είναι “σε μεγάλο βαθμό όμοια” όπως τα AirPods πρώτης γενιάς. Ωστόσο, μια νέα επίστρωση στο υλικό κατασκευής θα μπορούσε να βελτιώσει την πρόσφυση και η ίδια φήμη προτείνει και μια καλύτερη ποιότητα ήχου βελτιώνοντας τα μπάσα. Αυτή η anti-grip επίστρωση έχει αρχίσει να ακούγεται και για το iPhone του 2019, υποδεικνύοντας ότι η ακριβή μόνο έκδοση του νέου iPhone θα το υποστηρίζει.

Εκτός από τη βελτιωμένη ποιότητα ήχου και την ασύρματη φόρτιση, τα AirPods 2 αναμένεται επίσης να έχουν αισθητήρες που σχετίζονται με την υγεία. Αυτοί οι αισθητήρες μπορεί να προορίζονται για την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών. Τέλος, για να καινοτομήσουν ως εταιρία, προτείνουν δύο χρώματα για τα ακουστικά: Άσπρο και Μαύρο.

Όπως συμβαίνει συνήθως με αυτές τις αναφορές, τα αντιμετώπιζουμε όλοι με μια υγιή δόση σκεπτικισμού, μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή

The post Τα AirPods 2 θα μοιάζουν με τα πρώτης γενιάς, αλλά θα ακούγονται καλύτερα appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου