Συνεργασία Δελή και Νάνου για τον Δήμο Μεταμόρφωσης

         Υποστηριχτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 

Mail: info@prasinokinima.gr                                         Site:  www.prasinokinima.gr

Twitter: prasinokinima                                                    Facebook:@ prasinokinima

Λεωφόρος Συγγρού 224  |  4ος Όροφος  | 17674 Καλλιθέα | ΤΗΛ:  210-9586740         

———————————————————————————————————-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Καλή επιτυχία στη Συνεργασία των  «Πολιτεία Πολιτών» και «Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη» για τον Δήμο Μεταμόρφωσης

Το Πράσινο Κίνημα ανακοινώνει τη συνεργασία της δημοτικής του

Παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη, με επικεφαλής τον Γιάννη Δελή, με την ανεξάρτητη – υπερκομματική Δημοτική Κίνηση Πολιτεία Πολιτών, με επικεφαλής τον Σάββα Νάνο. Οι δύο Συνδυασμοί, ήρθαν  σε συμφωνία για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σε ενιαίο ψηφοδέλτιο, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Νάνο.

Για τη συνεργασία αυτή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Σάββας Νάνος δήλωσε: «Η συνεργασία και η συνεννόηση σε προγραμματική βάση, πριν τις δημοτικές εκλογές, είναι σημαντική  για το καλό της πόλης μας και για το λόγο αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας και δουλεύουμε μαζί στηρίζοντας  πρωτοβουλίες που αφορούν : τις έξυπνες πόλεις  (smart cities),  τα αδέσποτα   και την ανταποδοτική ανακύκλωση. Η Δημοτική Κίνηση Πολιτεία Πολιτών καλωσορίζει, στο ψηφοδέλτιό της, ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, τον Γιάννη Δελή, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη και τις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους Φωτεινή Χουτουριάδη και Αγγελική Μπάμπαλη. Με όραμα σχέδιο, καινοτομία και οικολογική συνείδηση θα δημιουργήσουμε μια σύγχρονη πόλη».

Ο  επικεφαλής της Παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη και νέος υποψήφιος,  με το ψηφοδέλτιο του κυρίου Νάνου, Γιάννης Δελής δήλωσε: «Βάζοντας μπροστά το κοινό καλό της Πόλης μας, και όχι τα πρόσωπα, αποφασίσαμε την εκλογική συνεργασία της παράταξής μας Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη με την Πολιτεία Πολιτών.  Διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινούς στόχους, κυρίως στο να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν φέρει την Πόλη μας πολλά χρόνια πίσω.

Καθοριστικό ρόλο στη συνεργασία έπαιξε η  σύγκλιση στις  Προγραμματικές μας Δηλώσεις, σε θέματα όπως η ανταποδοτική ανακύκλωση στους πολίτες, ο χώρος φιλοξενίας αδέσποτων ζώων και η προστασία των δικαιωμάτων τους, ο μαζικός αθλητισμός, ο Εθελοντισμός και άλλα, που μας έκαναν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Το σύνθημα της παράταξης μας «Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την Μεταμόρφωση» εμείς το κάνουμε πράξη!»

H Ρία Ακρίβου, συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, χαιρετίζοντας τη συνεργασία των δύο δημοτικών κινήσεων, επισήμανε τα εξής: «Το Πράσινο Κίνημα, πάντα στην κουλτούρα των συνεργασιών, καλωσορίζει τη συνεργασία των, Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη και Πολιτεία Πολιτών, η οποία στηρίχθηκε σε προγραμματική σύγκλιση στον Δήμο Μεταμόρφωσης. Ευχόμαστε, στη νέα μεγάλη Δημοτική Κίνηση που δημιουργήθηκε με επικεφαλής τον Σάββα Νάνο, καλή επιτυχία!

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση — Η Πολιτική στην Πράξηυποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

 Αφήστε μια απάντηση