Με κυβερνητικό κλιμάκιο θα συναντηθούν οι αγρότες – Συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων (video)

Με κυβερνητικό κλιμάκιο θα συναντηθούν οι αγρότες – Συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων (video)

Οι αγρότες αποφάσισαν να δεχθούν τη νέα πρόσκληση διαλόγου που τους απηύθυνε ο αρμόδιος υπουργός με διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο.

Χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η σύνθεση του κυβερνητικού κλιμακίου που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους των αγροτών, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σ. Αραχωβίτη με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του μπλόκου της Νίκαιας έγινε γνωστό πως σε αυτό θα συμμετέχουν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σ. Φάμελλος, ο υφυπουργός Εργασίας και ΚΟινωνικών Ασφαλίσεων Τ. Πετρόπουλος και ενδεχομένως η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου.

Η συνάντηση καλείται να δώσει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ή Πέμπτη.

Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας βρίσκονται σε επικοινωνία με συναδέλφους τους που έχουν κινητοποιηθεί στην υπόλοιπη Ελλάδα προκειμένου να συγκροτηθεί η αντιπροσωπεία που θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.

Το μεσημέρι της Τρίτης στις 14:00, οι αγρότες θα βρεθούν στο μπλόκο της Νίκαιας προκειμένου να κινηθούν με τα τρακτέρ τους στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στον κόμβο Πλατυκάμπου και να πραγματοποιήσουν συμβολικό αποκλεισμό από τις 16:00 ως τις 18:00

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Κ. Θεοχαρούλη

www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση