Σπ. Παγώνας (Χειρούργος Οδοντίατρος): Μαζί με Κασσαβό για έναν ανθρώπινο δήμο

Τα τελευταία 4 χρόνια ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός και οι συνεργάτες του, έθεσαν σε πρώτη προτεραιότητα την Κοινωνική Αλληλεγγύη στον Δήμο Αχαρνών. 

Σε μια εποχή που πολλοί συμπολίτες μας στερούνται ακόμη και τα βασικά αγαθά, η διοίκηση Κασσαβού ανέλαβε πρωτοβουλίες και ενεργοποίησε μια σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις, δημιουργώντας μια κοινωνική “ομπρέλα” προστασίας για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. 


Η ευσυνειδησία, η επιστημονική κατάρτιση και ο επαγγελματισμός των στελεχών και υπαλλήλων του Δήμου Αχαρνών, με την υποστήριξη και καθοδήγηση των πολιτικών προϊσταμένων, έχουν καταφέρει να κάνουν πράξη την δημιουργία ενός “ανθρώπινου” δήμου και αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο κεκτημένο, που απορρέει από διαρκή προσπάθεια, η οποία αναγνωρίζεται από χιλιάδες συμπολίτες μας που βρίσκουν αλληλεγγύη και συμπαράσταση καθημερινά. 


Ο Δήμος Αχαρνών τα τελευταία χρόνια προσφέρει υπηρεσίες αλληλεγγύης σε πάνω από 2.800 οικογένειες, που λαμβάνουν έκτακτη ή τακτική βοήθεια, ενώ διαπεραιώνει περιπτώσεις άνω των 2.600 ατόμων που λαμβάνουν Προνοιακό επίδομα. Παράλληλα υλοποιεί αμέτρητες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας της δημόσιας υγείας όπως: 

● Διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης 

● Κοινωνικό Παντοπωλείο 

● Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής 

● Πρόγραμμα “Στέγαση και Επανένταξη” 

● Εθελοντικές αιμοδοσίες 

● Σύσταση εθελοντικών ομάδων 

● Ημερίδες ενημέρωσης και εξετάσεις προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής 

● Εμβολιασμούς σε ανασφάλιστα παιδιά 

● Δημιουργία δικτύου Κοινωνικών Υπηρεσιών 


Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Κασσαβό και την δημοτική παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, με σκοπό τη συνέχιση και αλλά και την βελτίωση αυτής της γιγαντιαίας κοινωνικής προσπάθειας, στην οποία θεωρώ πως μπορώ να συνεισφέρω, τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως επιστήμονας. 


Ο Σπύρος Παγώνας είναι Χειρουργός Οδοντίατρος. Διατηρεί το προσωπικό του ιατρείο στην οδό Δεκελείας 33 στις Αχαρνές από το 2004, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλο το φάσμα της γενικής οδοντιατρικής αλλά και της παιδοδοντίας. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Αγ. Παρασκευής (Pierce College). Έλαβε το πτυχίο της Οδοντιατρικής από την Οδοντιατρική Σχολή της Νάπολης Ιταλίας (FEDERICO II) το 1999. Συνέχισε και ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακές σπουδές στο Liverpool University στην Παιδοδοντία (MSC of Science in Paediatric Dentistry).


ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση