Dirt Rally 2.0: Η VR έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι

Καλά νέα για τους φανατικούς των racing παιχνιδιών, καθώς το Dirt Rally 2.0 VR έρχεται σύντομα. Η Codemasters ανακοίνωσε ότι η δυνατότητα VR θα προστεθεί στο παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, οπότε είναι καλό ότι βλέπουμε την Codemasters να δεσμεύεται για αυτή την επέκταση σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Χαρακτηριστικά

Θα περιλαμβάνει πραγματικές πίστες από το πρωτάθλημα FIA World Rallycross (2018), καθώς επίσης και τη Mettet, τη Silverstone και το Circuit de Barcelona για να απολαύσετε την οδήγηση στο έπακρο. Εκτός από αυτό, θα περιλαμβάνει και τέσσερις κατηγορίες rallycross (Supercars, RX2, RX Super 1600 και Crosskarts). Με όλα αυτά κατά νου, θα πρέπει να είναι η απόλυτη εμπειρία στο VR.

Προσομοίωση

Όταν πρόκειται για VR, τα racing games είναι η απόλυτη εφαρμογή της τεχνολογίας VR. Η εμπειρία οδήγησης του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα είναι αναμφίβολα πολύ έντονη και μια γρήγορη πίστα με φως ημέρας θα προσφέρει απλόχερα μία τέτοια ευκαιρία. Εάν είστε ευαίσθητοι στη ναυτία, τότε η VR οδήγηση θα σας ωθήσει στα όριά σας.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το DiRT Rally 2.0 θα είναι διαθέσιμο στις 22 Φεβρουαρίου. Η αναβάθμισή του σε VR αναμένεται να γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Παρόλο που ακούγεται σύντομο, φαίνεται πολύ μακρινό.

Πηγή

The post Dirt Rally 2.0: Η VR έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου