Όλα τα διαθέσιμα χρώματα των Galaxy S10 στο πιάτο σας

Μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλες σχεδόν οι τεχνικές πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη σειρά των νέων Samsung Galaxy S10. Παρόλο που γνωρίζουμε τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσουν, σήμερα σας παραθέτουμε για πρώτη φορα τα διαθέσιμα renders όλων των χρωμάτων πλάι, πλάι ανά μοντέλο.

Στην πάνω εικόνα μπορείτε να δείτε τα χρώματα του Galaxy S10e. Από αριστερά προς τα δεξιά: Καναρινί-Κίτρινο (η πιθανή προσπάθειά της Samsung να ανταγωνιστεί το iPhone Xr), Μαύρο, Πράσινο-Τυρκουάζ, και Λευκό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χρώματα των Galaxy S10 στην πρώτη εικόνα και τα χρώματα του Galaxy S10+ στην αμέσως πιο κάτω. Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν βασικά στις ίδιες αποχρώσεις. Αυτές είναι (από πάνω προς τα κάτω), Μαύρο, Πράσινο-Τυρκουάζ, και Λευκό. Υπάρχει βέβαια και η φήμη ότι μια Μπλε έκδοση θα βγει κάποια στιγμή. Ίσως αυτή η απόχρωση να είναι αποκλειστικά για την έκδοση 5G που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα.

Η Samsung σίγουρα θα αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να ξέρετε στην εκδήλωση “S10 Unpacked” στις 20 Φεβρουαρίου, όπου ως Techblog θα είμαστε εκεί και θα σας αναφέρουμε φυσικά όλες τις λεπτομέρειες από το Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή

The post Όλα τα διαθέσιμα χρώματα των Galaxy S10 στο πιάτο σας appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου