Το Beat Saber έρχεται επιτέλους στο Playstation VR

Το Beat Saber είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι Εικονικής Πραγματικότητας (VR) που προσφέρει την εμπειρία του να ακούτε μουσική ενώ κάνετε μια καλή προπόνηση. Θεωρείται πως θα φτάσει πολύ γρήγορα στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα παιχνίδια κίνησης για το PlayStation VR λόγω της μεγάλης δημοφιλίας του σε άλλες πλατφόρμες VR.

H Beat Games Studios, γνωστή στο παρελθόν ως Hyperbolic Magnetism, ξεκίνησε αρχικά το συγκεκριμένο project το 2016 όταν δεν είχαμε πραγματικά πολλά ρυθμικά VR παιχνίδια. Επί του παρόντος, το Beat Saber είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια VR στο Steam και το Oculus Store, και αισίως έγινε διαθέσιμο και στο PlayStation VR.

Τα παιχνίδια που προσφέρουν την δυνατότητα ακούσιας άσκησης, γίνονται συνήθως πολύ αγαπημένα στο κοινό, γιατί είναι πάντα τόσο διασκεδαστικά τη ίδια στιγμή που ο παίχτης δεν συνειδητοποιεί πόσο πολύ κινείται. Ακόμα και η αρχική μουσική στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά πιασάρικη σε σημείο να μένει στο μυαλό. Αν ψάχνετε για διασκέδαση με φίλους ή απλώς ένα ρυθμικό παιχνίδι για να παίξετε μόνοι σας, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Beat Sabre στη VR κονσόλα της Sony.

Πηγή

The post Το Beat Saber έρχεται επιτέλους στο Playstation VR appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου