Παναττική Στάση Εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την Τρίτη 12/2

Παναττική Στάση Εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ την Τρίτη 12/2

«Την Τρίτη 12/2/2019 κηρύσσουμε Παναττική Στάση Εργασίας 11.00πμ – 15.00μμ και συγκέντρωση 11:30πμ στο Τμήματα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος (ΓΑΔΑ Λεωφ. Αλεξάνδρας 173)», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται η κινητοποίηση είναι κλήση για παροχή εξηγήσεων στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και την Προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, μετά από κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου στις 2/4/2018. Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ: «Η κλήση έγινε για να εξεταστούν ανωμοτί στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης με αδικήματα το μισό ποινικό κώδικα όπως διατάραξη ειρήνης, αντίστασης, σωματικές βλάβες κ.α. Ανακάλυψαν ότι η Δημοκρατία κινδυνεύει από την ΠΟΕΔΗΝ και τους εργαζόμενους στην Υγεία και την Πρόνοια που καθημερινά σώζουν ζωές ασθενών».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει: «Καλούμε συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς φορείς, τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου πλην Χρυσής Αυγής να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας».

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος

Αφήστε μια απάντηση