Θ.Τοσουνίδης: Ο κ. Παπαχριστόπουλος θα διαγραφεί πριν την ψηφοφορία (video)

Θ.Τοσουνίδης: Ο κ. Παπαχριστόπουλος θα διαγραφεί  πριν την ψηφοφορία (video)

Μετά την γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής ότι η Κ.Ο των ΑΝΕΛ δεν θα μπορεί να υφίσταται   αν δεν διαθέτει πέντε εκλεγμένους βουλευτές  με το ψηφοδέλτιο του κόμματος  ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης  σημείωσε ότι η απόφαση δεν δικαιολογεί γιατί έχει διαφορετική προσέγγιση στο θέμα έναντι της απόφασης  που είχε πάρει η ίδια επιτροπή το 2013.

Τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ Με οποιαδήποτε κόστος θα υπερασπιστούν αυτά για τα οποία δεσμεύτηκαν  στον ελληνικό Λαό.

Οι ΑΝΕΛ  βρίσκονται όχι μόνο στη Βουλή αλλά και ως κίνημα πολίτων  έξω στην κοινωνία και εκεί κάνεις δεν μπορεί να τους σταματήσει με πραξικοπηματικές ενέργειες, ανέφερε.

Δυστυχώς επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ   να οδηγηθούμε  σε  αυτή τη κρίση , μετά από μια συγκυβέρνηση  με εξαιρετικά αποτελέσματα,  να γινόμαστε μάρτυρες πράξεων και γεγονότων που τραυματίζουν  και την ηθική υπόσταση και τον Κοινοβουλευτισμό.  Επανέλαβε ο κ. Τοσουνιδης ότι το άνοιγμα στην κεντροαριστερά έγινε με ανακυκλώσιμα των ΑΝΕΛ και επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής λέγοντας  ότι αυτοί  που ηγούνται προσπαθειών και σχημάτων έχουν την πρώτη ευθύνη και τον πρώτο λόγο.

Ο κ.Τοσουνίδης  σημείωσε  ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος   θα διαγραφεί πριν τη ψηφοφορία στη  συνεδρίαση της Ολομέλεια της Βουλής  για το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Στηλίτευσε επίσης υπουργού και βουλευτές που δεν παραδίδουν την έδρα τους στο κόμμα με το οποίο εξελέγησαν, και έκανε λόγω για αλλαγή απόψεων στο ανταλλακτήριο των υπουργικών θώκων.

www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση