Δώρο τα ακουστικά Galaxy Buds με προπαραγγελία των Samsung Galaxy S10;

Η Samsung φαίνεται πως θα προσπαθήσει να προσελκύσει τους αγοραστές να προβούν σε αγορά ενός Galaxy S10 από την αρχή δίνοντάς τα Galaxy Buds ως δώρο στις προ-παραγγελίες. Πρόκειται για τα νέα, ασύρματης φόρτισης ακουστικά Galaxy Buds.

Οι πληροφορίες εκμαιεύτηκαν πολύ έξυπνα μέσω της πηγής κώδικα της επίσημης teaser ιστοσελίδας για το Galaxy S10 στον ιστότοπο της Samsung Russia, αλλά αναμένουμε ότι παρόμοιες συμφωνίες θα είναι διαθέσιμες και σε άλλες χώρες.

Ο ιστότοπος επιβεβαιώνει επίσης ότι τα πρώτα Galaxy S10 θα αρχίσουν να αποστέλλονται στις 8 Μαρτίου, καθώς η περίοδος προ-παραγγελίας ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου (την ημέρα των αποκαλυπτηρίων των Galaxy S10) και θα λήξει στις 7 Μαρτίου.

Δεν είναι σαφές εάν τα ακουστικά Galaxy Buds θα έρθουν δώρο με το Galaxy S10, το Galaxy S10+ ή ακόμη και με το φθηνό Galaxy S10e.

Η τριάδα των συσκευών Galaxy S10 θα είναι αρκετά ακριβή στην αρχή των παραγγελιών πάντως. Μπορείτε να δείτε τις τιμές, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες εδώ.

Πηγή

The post Δώρο τα ακουστικά Galaxy Buds με προπαραγγελία των Samsung Galaxy S10; appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου