Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S10e σε “καναρινί” κίτρινο χρώμα

Την τελευταία φορά που ήμασταν ενθουσιασμένοι με ένα κίτρινο τηλέφωνο, το οποίο αποκαλούσαμε “τηλέφωνο μπανάνα” ήταν όταν πρωτοείδαμε το Nokia 8110. Πολλοί κατασκευαστές smartphone δεν είχαν ό,τι χρειαζόταν για να υποστηρίξουν ένα τέτοιο τολμηρό χρώμα, αλλά μοιάζει να μπορεί σήμερα η Samsung, με ένα “καναρινί” κίτρινο για το αναμενόμενο Galaxy S10e.

Γνωρίζουμε λίγο πολύ τα πάντα για το Galaxy S10e, δεδομένου ότι έχουν διαρρεύσει πληροφορίες πριν από λίγες μέρες, ότι θα έρχεται με επίπεδη οθόνη Infinity O, ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι και εγκατάσταση με δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Έτσι, η πραγματική ιστορία εδώ είναι η επιλογή χρώματος, όπως την βλέπουμε για πρώτη φορά. Εκτός από αυτό το Canary Yellow Galaxy S10e, θα υπάρχουν και άλλες διαθέσιμες χρωματικές εκδόσεις όπως: Prism Black, Green, και White.

Δεν είμαστε σίγουροι αν όλα τα χρώματα θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες, ή αν θα δούμε κάποιες αποκλειστικές αποχρώσεις ανάλογα με την αγορά. Ωστόσο, θα μάθουμε περισσότερα στις 20 Φεβρουαρίου, στην ειδική εκδήλωση “Unpacked” της Samsung, στην οποία το Techblog είναι επισήμως καλεσμένο και θα βρίσκεται εκεί!

Πηγή

The post Αυτό θα είναι το Samsung Galaxy S10e σε “καναρινί” κίτρινο χρώμα appeared first on Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Δημήτρης Θεοδώρου