Ετήσια σύναξη στελεχών φιλανθρωπικής δράσης

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Κεντρικού Ταμείου Ενοριακής Δράσης της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας ευλόγησε την βασιλόπιτα για το νέο έτος. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. Νικόδημος Αθανασίου, ο οποίος είχε τη γενική επίβλεψη της εκδήλωσης. Ο Πρωτοσύγκελλος ευχαρίστησε τον κ. Αθηναγόρα για τη συνεχή καθοδήγηση και επίβλεψη του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως, ενώ παραλλήλως απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στα μέλη των Ενοριακών Ταμείων Δράσεως για την άοκνη εθελοντική εργασία τους.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, αφού ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του όλους όσους συντελούν στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στους παρόντες δημάρχους και τους ευχαρίστησε για την πολύ καλή συνεργασία μαζί τους στον τομέα της φιλανθρωπίας. Έπειτα, βράβευσε με έναν επιστήθιο σταυρό τον πρώην Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου Πανοσ. Αρχιμ. Γαβριήλ Ασπρολούπο, εξαίροντας το εκκλησιαστικό ήθος του και την προθυμία του, από οποία θέση και αν διακονεί στην Ιερά Μητρόπολη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως Αιγύπτου κ. Θεόδωρος, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ζενέτος, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Κασσαβός, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Σαράντης, ο Αντιδήμαρχος Ιλίου κ. Λιόσης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού κ. Παντελίας, ο δικηγόρος, πρόεδρος του Οίκου Ναύτου, γνωστός για τις δράσεις του υπέρ των ΑΜΕΑ κ. Αυγουλάς, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθήνων Πανοσιολ. Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης, η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κα Πίνη, ο Υποπτέραρχος Επιτελάρχης Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης κ. Τζάλας, ο Ταξίαρχος Διοικητής 206 ΠΑΥ κ. Δρόσος, ο Σμήναρχος Διοικητής 123 Σμηναρχίας ΤΕ κ. Φακίτσας, οι πρόεδροι και τα μέλη όλων των Ενοριακών Ταμείων φιλανθρωπικής Δράσης.

ΜΕΝΙΔΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση