Δέκα Νέοι Υποψήφιοι Ανακοινώθηκαν Από Το Σπύρο Βρεττό Και Την Παράταξη «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος»

deka2
Μια νέα ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων ανακοινώνει ο Συνδυασμός «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» με επικεφαλής τον Σπύρο Βρεττό. Πρόκειται για άτομα γνώριμα στην κοινωνία των Αχαρνών, καταξιωμένα στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους βίο, που επιθυμούν να προσφέρουν από το μετερίζι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Οι 10 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι οι: Αλιφιεράκης ΜανώληςΓκουγκουλίτσα ΡέναΚαμπόλης ΔημήτρηςΚαπετάνιου ΦανήΚατσανδρής ΓιάννηςΜαρίνης ΚώσταςΜίχας ΓιάννηςΜπούκη ΜαρίαΝίκας ΓιάννηςΤσατσούλης Δημήτρης.

Όλοι τους έχουν συνεργαστεί εδώ και καιρό με τον Σπύρο Βρεττό και με τις ιδέες και τη δουλειά τους συνέδραμαν στη δημιουργία της Παράταξης και των βασικών αρχών της. Με τη συμμετοχή τους στα κοινά θέλουν να προσφέρουν και συνάμα να παρακινήσουν τους συμπολίτες τους, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν και αυτοί για να βοηθήσουν να μπει ξανά ο Δήμος στο δρόμο της ανάπτυξης, της αναγέννησης και του εκσυγχρονισμού. Το όχημα της κοινής προσπάθειας είναι ο Συνδυασμός «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος», με τον οποίο θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
«Ο Συνδυασμός μας είναι εδώ και καιρό έτοιμος να δώσει τη μάχη του. Με ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε χρόνια και με τους οποίους μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για μια πόλη Υπερήφανη», είναι το μήνυμα του επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιου Δημάρχου Σπύρου Βρεττού, που καταλήγει: «Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα τη βελτίωση ποιότητας ζωής, που απαιτούν οι Δημότες Αχαρνών».
ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
(Ελεύθερος Επαγγελματίας)
ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑ ΡΕΝΑ
(Επιχειρηματίας)
ΚΑΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
(Δημοτικός Υπάλληλος)
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΦΑΝΗ
(Επιχειρηματίας)
ΚΑΤΣΑΝΔΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
(Καθηγητής μαθηματικών)
ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
(Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός)
ΜΙΧΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
(Οινολόγος – Χημικός)
ΜΠΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ
(Λογίστρια – Φοροτεχνικός)
ΝΙΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
(Επιχειρηματίας)
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
(AFS Υπεύθυνος Συνεργείου TOYOTA ΕΛΛΑΣ)

ΜΕΝΙΔΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση