ΣΥΡΙΖΑ:Βαρύτατο θεσμικό ολίσθημα του Ά. Γεωργιάδη- Να τοποθετηθεί ο Κ. Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ:Βαρύτατο θεσμικό ολίσθημα του Ά. Γεωργιάδη- Να τοποθετηθεί ο Κ. Μητσοτάκης

Για «βαρύτατο θεσμικό ολίσθημα από τον κ. Γεωργιάδη» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ ότι, όπως αναφέρει το κυβερνών κόμμα,  «ο ίδιος δεν θα αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ  καλεί τον Κυρ. Μητσοτάκη να τοποθετηθεί ξεκάθαρα, «χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές».

Οι χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη ότι ο ίδιος δεν θα αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία» δημιουργούν μείζον θέμα για την αξιωματική αντιπολίτευση και τον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ  και τονίζει ότι «πρόκειται για ένα βαρύτατο θεσμικό ολίσθημα από τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος φαίνεται πως ξεχνά ότι δεν είναι τηλεσχολιαστής, αλλά αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Η δήλωσή του εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την αξιοπιστία της χώρας» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει ότι «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης καλούνται να τοποθετηθούν ξεκάθαρα, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές».

«Είναι η θέση του κ. Γεωργιάδη θέση της ΝΔ; Κατανοούν άραγε, τις συνέπειες για την εξωτερική πολιτική της χώρας; Κατανοούν τους κινδύνους που θα μπορούσαν να υπάρξουν για τη χώρα μας σε άλλα ανοιχτά μέτωπα;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Και παραθέτει τον σύνδεσμο για το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Σοφία Χούντα

Αφήστε μια απάντηση