Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ. ΕΛ. (video)

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ. ΕΛ. (video)

Συνεδριάζει υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στη συνεδρίαση έχει προσκληθεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το θέμα με την παραίτησή του και την έδρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν ζητηθεί από την πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να διαγραφεί ο κ. Παπαχριστόπουλος αυτό θα γίνει, ωστόσο την ίδια στιγμή διαμηνύουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι κατά των πειθαρχικών ποινών.
Εάν διαγραφεί ο κ. Παπαχριστόπουλος, τότε η ΚΟ των ΑΝΕΛ μένουν με πέντε, εκ των οποίων ο κ. Αριστείδης Φωκάς από την Ένωση Κεντρώων, τότε τίθεται θέμα με το κόμμα και την παρουσία του στο κοινοβούλιο.

Ο κ. Καμμένος ζητά από τον κ. Παπαχριστόπουλο να παραιτηθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση, ζητάει να παραδώσει την έδρα του. Εφόσον παραιτηθεί ο κ. Παπαχριστόπουλος, ακολουθεί ο κ. Κουίκ, από τον οποίο ζητά ο κ. Καμμένος να παραδώσει την έδρα καθώς όπως δηλώνει αυτή ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και όχι σε κάποιον βουλευτή.
Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να δοθεί το πόρισμα της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής για το τι ισχύει με τα άρθρα 15, 16 αναφορικά με τους βουλευτές των κομμάτων.

www.ert.gr

Κυριάκος Καρυώτης

Αφήστε μια απάντηση