Το Multiplayer Test του “Crackdown 3” ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου

Techblog.gr

crackdown image 570px

Εάν είστε οπαδός του Crackdown δεν θα χρειαστεί να περιμένετε έως τις 15 Φεβρουαρίου για να δείτε αν το Crackdown 3 άξιζε την παρατεταμένη αναμονή για την ολοκλήρωσή του, αν και ίσως θα ήταν καλό να μετριάσετε κάπως τις προσδοκίες σας.

Η Microsoft ξεκινά σύντομα μια δοκιμασία προσομοίωσης “stress test” για τη λειτουργία του παιχνιδιού “Wrecking Zone” στις 7 Φεβρουαρίου για να τσεκάρει πόσο καλά θα λειτουργήσει το cloud-based παιχνίδι, σε πραγματικές συνθήκες. Δεν είναι “beta” έκδοση, τόνισε η Microsoft. Πρόκειται για μια διαδικασία συλλογής δεδομένων και ανατροφοδότησης που θα βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του τελικού παιχνιδιού. Θα περιοριστείτε στη λειτουργία “Agent Hunter” σε έναν χάρτη του παιχνιδιού, αλλά θα υπάρχουν πολλαπλές περιόδοι παιχνιδιού, μεταξύ των οποίων δύο για τις 7 Φεβρουαρίου και άλλες για μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Θα χρειαστεί να είστε Xbox Insider για Xbox One ή σε υπολογιστή με Windows 10 για να μπορέσετε να συμμετάσχετε. Το μόνο που απαιτείται είναι να γίνει λήψη της εφαρμογής Xbox Insider Hub, εγγραφή και συμμετοχή για να μπορέσετε να το δοκιμάσετε. Η Microsoft όλως περιέργως ζητάει από όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι. Όσο μεγαλύτερος είναι ο όγκος της δοκιμής, τόσο καλύτερη θα είναι η τελική έκδοση του Crackdown 3 όταν θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Πηγή

Techblog.gr

Δημήτρης Θεοδώρου