Συνελήφθη ιδιοκτήτης γραφείου τελετών για διακίνηση ναρκωτικών (video)

Συνελήφθη ιδιοκτήτης γραφείου τελετών για διακίνηση ναρκωτικών (video)

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών και η σύζυγός του συνελήφθησαν στο Κερατσίνι για διακίνηση ναρκωτικών. Την ίδια ώρα στη Θεσπρωτία συνελήφθησαν 4 άτομα για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ από την ασφάλεια Πειραιά συνελήφθη στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης στην Κορινθία, ένας Αλβανός και μια Ελληνίδα, που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους 28,5 κιλά χασίς. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 4.350 ευρώ.

Ο 69χρονος νεκροθάφτης και η σύζυγος του, διακινούσαν ακόμη και στο γραφείο τελετών ναρκωτικές ουσίες στους τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής σε έρευνες που έκαναν στο γραφείο τελετών και στο σπίτι τους βρήκαν, 65 γραμμάρια κοκκαίνη, 1 κιλό και 150 γραμμάρια χασίς, περίπου 3.800 ευρώ, σιδερογροθιές, χειροπέδες, μαχαίρια, και ναρκωτικά χάπια.

‘Εχουν συλληφθεί 5 Ρομά, που εμπλέκονται σε 54 διαρρήξεις σε σπίτια και δύο ληστείες, με συνολική λεία 500.000 ευρώ.

  • Στην πλατεία Αττικής, δύο άτομα, με την απειλή όπλων στις οκτώ παρά δέκα το πρωί, ακινητοποίησαν δύο τραπεζικούς υπαλλήλους την στιγμή που άνοιγαν την βοηθητική πόρτα τους υποκαταστήματος. Μπήκαν μαζί στην τράπεζα, τους έδεσαν αλλά χτύπησε ο συναγερμός. Ενημερώθηκε η αστυνομία και όταν, έξω από την τράπεζα έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, οι δράστες έφυγαν τρέχοντας.
  • Τέλος, στη λεωφόρο Βραυρώνος στην Αρτέμιδα, άγνωστοι δράστες ανατίναξαν με αέριο το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

www.ert.gr

Σοφία Χούντα

Αφήστε μια απάντηση