Viber: Νέα χαρακτηριστικά και UI έρχονται με την έκδοση 10

Techblog.gr

Το Viber μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νεας έκδοσης της εφαρμογής του, η οποία φέρνει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και ένα καινούργιο UI. Επίσης υποστηρίζει πως η καινούρια έκδοση θα αποφέρει δύο φορές καλύτερες επιδόσεις στις συσκευές των χρηστών σε σχέση με την προηγούμενη.

viber10

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που το Viber θεωρεί σημαντικά είναι η δυνατότητα ομαδικής κλήσης και η επιλογή απόκρυψης αριθμών μέσα στις συνομιλίες. Η λειτουργία απόκρυψης μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη για τους χρήστες που είναι ενεργοί σε πολλές κοινότητες της εφαρμογής καθώς θα μπορούν να κρύβουν τον αριθμό του κινητού τους από τα υπόλοιπα μέλη. Ακόμα, η δυνατότητα ομαδικής κλήσης ήταν μία λειτουργία που πολλοί χρήστες περίμεναν αλλά προς το παρόν είναι περιορισμένη μόνο σε 5 άτομα και δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα βιντεοκλήσης.

viber10GroupChat

Κάποια ακόμα από τα χαρακτηριστικά που περιμένουμε να δούμε στην καινούργια έκδοση είναι η αλλαγή περιήγησης σε μία απλούστερη και πιο γρήγορη. Αναλυτικότερα, περιμένουμε την ένταξη όλων των συνομιλιών σε μία κύρια σελίδα και την αναβάθμιση της σελίδας κλήσεων με το ιστορικό των κλήσεων του χρήστη, τις επαφές και τη διαχείριση συνδρομών Viber Out.

viber10HiddenNumber

Πηγή

Techblog.gr

Γιάννης Μπίμπος