Uber: Όχι μόνο αυτοκίνητα αλλά και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Techblog.gr

uberDenver

Για την πόλη του Ντένβερ των ΗΠΑ η Uber προσφέρει πλέον μέσω της εφαρμογής της τη δυνατότητα επιλογής και Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ως “εναλλακτική” για τις μετακινήσεις εκτός από το UberX και UberPool. H λειτουργία αυτή θα βοηθήσει τους επιβάτες να επιλέξουν έναν πιο οικονομικό και πιο οικολογικό τρόπο για τις μετακινήσεις τους.

Mέσω της εφαρμογής ο χρήστης θα μπορεί να συγκρίνει τις κλασικές επιλογές της Uber σε σχέση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και με βάση το χρόνο και τα χρήματα που πρέπει να διαθέσει ώστε να φτάσει στον προορισμό του. Ο ανταγωνιστής της Uber, η Lyft πριν από μερικούς μήνες είχε προσθέσει τις επιλογές για χρήση τρένου και λεωφορείου στους κατοίκους της Santa Monica.

Την τελευταία δεκαετία η πόλη Ντένβερ του Κολοράντο έβαλε σκοπό να αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο Μέσων Μαζικής Μεταφοράς των δυτικών πολιτειών της χώρας. Επενδύοντας αρκετά δισεκατομμύρια μετά από κάποια χρόνια δημιουργήθηκαν καινούργιες υποδομές και το δίκτυο βελτιώθηκε αισθητά. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει μειωθεί ραγδαία ο αριθμός των ανθρώπων που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι επιλογές για τα ΜΜΜ στο app της Uber θα είναι διαθέσιμες από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου για όλους του κατοίκους του Ντένβερ/

Πηγή

Techblog.gr

Γιάννης Μπίμπος