Samsung Galaxy S10: Θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα;

Techblog.gr

Samsung-Galaxy-S10-white-color-leaked

Σε δύο εβδομάδες θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο Samsung Galaxy S10 και τα έχουμε μάθει σχεδόν όλα για το πολυαναμενόμενο smartphone της Sammy. Σήμερα έκανε την εμφάνισή της ακόμα μια διαρροή, μια φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει την πλάτη ενός S10 σε λευκό “Pearl White” χρώμα ή όπως αλλιώς αυτό θα ονομαστεί.

Δεν θυμάμαι να έχει παρουσιάσει ξανά λευκό Galaxy η Samsung, αναφέρομαι στην σειρά Galaxy S και αν συμβεί κάτι τέτοιο στις 20 Φεβρουαρίου στο Unpacked event, τότε πολύ θα πουν ότι για ακόμα μια φορά ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής “αντιγράφει” την Apple και τα iPhone…

Η φωτογραφία έρχεται μέσα από τον λογαριασμό του Evan Blass στο Twitter ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη πραγματική φωτογραφία του επερχόμενου Samsung Galaxy S10 στις αρχές Ιανουαρίου.

Samsung Galaxy S10 Geekbench

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναμενόμενου Samsung Galaxy S10 με επεξεργαστή Exynos 9820 (για την Ευρώπη), πρόσφατα αποτελέσματα μετρήσεων benchmark από το δημοφιλές Geekbench, το εμφανίζουν να “σκοράρει” με 10444 σε multi-core στην έκδοση SM-G975F με 6GB μνήμη RAM.

Techblog.gr

Κώστας Βλαχάκης