Βρέθηκε και είναι καλά η 15χρονη Ελπίδα Μ.

Βρέθηκε και είναι καλά η 15χρονη Ελπίδα Μ.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Ελπίδας Μ., 15 ετών, αφού βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 5/2/2019 και είναι καλά στην υγεία της, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι: «θα βρίσκεται κοντά στην Ελπίδα Μ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού:

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr».

www.ert.gr

Νάσος Μπράτσος

Αφήστε μια απάντηση