Στην Αθήνα, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, η συνεδρίαση του Προεδρείου του ΕΛΚ

Στην Αθήνα, στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, η συνεδρίαση του Προεδρείου του ΕΛΚ

Η ανεργία των νέων και η δημιουργία περισσότερων ευκαιριών για εργασία, θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Προεδρείου του ΕΛΚ που θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα από τις Βρυξέλλες.

«Πριν από τις κρίσιμες ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου, η Ομάδα του ΕΛΚ έχει σαφή στόχο: Τη δημιουργία 5 εκατ. νέων θέσεων εργασίας τα επόμενα χρόνια. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, θα παρουσιάσει μια οικονομική ατζέντα για τα επόμενα χρόνια, η οποία θα βασίζεται στην ευρωπαϊκή καινοτομία, σε φιλόδοξες εμπορικές συμφωνίες, σε επενδύσεις σε υποδομές και σε μια ισχυρή κοινωνική οικονομία της αγοράς, προκειμένου να δημιουργηθούν αυτές οι νέες θέσεις εργασίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΕΛΚ.

Σημειώνεται ότι την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Μάνφερντ Βέμπερ μαζί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρόεδρο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, Πάμπλο Κασάδο και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι.

Τα μέλη του ΕΛΚ και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συζητήσουν τί χρειάζεται για να συνεχιστεί η οικονομική ανάκαμψη, ειδικότερα στο Νότο της Ευρώπης.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Δήμητρα Λαχουρή

Αφήστε μια απάντηση