ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ : ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ

Ασχολούμαι με τα κοινά, εδώ και πολλά χρόνια και έχω σφραγίσει την πορεία μου με συνέπεια, αίσθημα ευθύνης και δημιουργικότητας. Το βαθύτερο κίνητρο για μένα υπήρξε πάντα η αγάπη μου για τον τόπο μας και η ιδέα της προσφοράς στους συμπολίτες μου.

Η θητεία μου, ως Δήμαρχος έχει επιβεβαιωθεί με τον πιο ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο με όραμα και πρόγραμμα εξυγίανσης και αναβάθμισης της Πόλης.

Φτάσαμε μέχρι εκεί που μας επέτρεψαν οι συγκυρίες, πολλές φορές αρνητικές ανεξάρτητα από τη βούληση και το όραμα μας.

Η αγάπη μου όμως για τον τόπο και το αμείωτο ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο με κρατά πάντα σε εγρήγορση και σε θέση δημιουργικότητας και μαχητικότητας.

Με αυτά τα κίνητρα και με την βαθειά επιθυμία να συνεχίσω να βοηθάω με όλες μου τις δυνάμεις την Αυτοδιοίκηση αποδέχθηκα την τιμή που μου έκανε ο Γιάννης Σγουρός να ενταχθώ στο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής.
Σκοπός και στοίχημα ευθύνης είναι να ξαναβρεί η περιφέρεια Αττικής τον βηματισμό της, τον προσανατολισμό της και μέσα από μία ποιοτική Ανασυγκρότηση να προχωρήσει δυναμικά στον δρόμο της Δημιουργικής Αναγέννησης.

Είναι μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη να συνεργαστείς με έναν τόσο καταξιωμένο και αδιαμφισβήτητα επιτυχημένο Περιφερειάρχη.

Ο Γιάννης Σγουρός άφησε τη σφραγίδα του στη Περιφέρεια Αττικής, όχι απλά σαν ένας επιτυχημένος Περιφερειάρχης, αλλά κυρίως σαν Δημόσιος άνδρας υψηλού πολιτικού ήθους και σπανίου ανθρώπου.

Η αθλητική του παιδεία στον ευγενή στίβο του μπάσκετ έχει προσδώσει στην προσωπικότητα του Γ. Σγουρού την ακεραιότητα του ανθρώπου και τη δυναμική του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Η Περιφέρεια Αττικής προσβλέπει με νοσταλγία κι ελπίδα τον Γ. Σγουρό για να συνεχίσει το γιγάντιο έργο που είχε θεμελιώσει επί των ημερών του στην Περιφέρεια Αττικής.

Ένα έργο που όχι μόνο δεν συνεχίστηκε από την κ. Δούρου, αλλά χάθηκε στις καλένδες της ανικανότητας και της Διοικητικής ανεπάρκειας της απερχόμενης Διοίκησης.

Με πίστη στην ιδέα της προσφοράς, με βαθειά γνώση στην Αυτοδιοίκηση και με αίσθημα ευθύνης εντάσσομαι στον ΜΑΧΗΤΙΚΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. ( Ανατολικής Αττικής)

Από τη θέση ευθύνης θα προσφέρω όχι μόνο στην ευρύτερη περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής, αλλά και στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και υπηρέτησα ως Δήμαρχος αυτής.

Στην Πόλη που αγαπώ!!!

Στις Αχαρνές!!!!


Σωτήρης Ντούρος

Πολ. Μηχανικός




ΜΕΝΙΔΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση