Η Μαρία Ναυροζίδου κατόρθωσε να επιτύχει τη στελέχωση της ΔΗ.Κ.Ε.Α. με δικό της προσωπικό, προτάσσοντας την ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Δημοτική Κοινωφελής

Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών

ΔΗΚΕΑ                                                                                                

Αχαρνές, 1 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ενίσχυση του προσωπικού της με την πρόσληψη δύο ατόμων μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ (1 λογιστήριο – 1 γραμματεία), προχώρησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α), συνεχίζοντας να επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών της.


Αξιοποιώντας τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ για άτομα με ειδικές δεξιότητες, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Μαρία Ναυροζίδου κατόρθωσε να  επιτύχει τη στελέχωση της επιχείρησης με δικό της προσωπικό, προτάσσοντας την ευαισθησία και το ανθρώπινο πρόσωπο της ΔΗ.Κ.Ε.Α.


«Όταν αναλάβαμε την επιχείρηση δε διέθετε ούτε έναν δικό της υπάλληλο. Όλοι ήταν με διάθεση από το Δήμο και άλλα Νομικά του Πρόσωπα. Μέσω προγραμμάτων καταφέραμε, πλέον, η ΔΗ.Κ.Ε.Α. να έχει τρεις δικούς της υπαλλήλους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι συμβάλλουν σημαντικά στην αναβάθμιση των παροχών και των δραστηριοτήτων της», δήλωσε η κα Ναυροζίδου.


ΑΧΑΡΝΑΙΚΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση