Χάρης Δαμάσκος : Η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Αχαρνών,να κηρύξει ανεπιθύμητους τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, είναι σπασμωδική, άστοχη και επικίνδυνη!


Διαφωνώ κάθετα με την απόφαση που πήρε η πλειοψηφία των Ελλήνων βουλευτών σε σχέση με τη Μακεδονία μας, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτα Ελληνική, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα διαχωρίσουμε τους Έλληνες βουλευτές σε πατριώτες και προδότες, σε αρεστούς και ανεπιθύμητους!

Η αγάπη για την πατρίδα δεν μπορεί να συσχετίζεται ή να εμπλέκεται με την τοπική αυτοδιοίκηση και με ανούσιες παρεμβάσεις που τοποθετούν την πόλη μας απέναντι σε ένα μεγάλο αριθμό βουλευτών, ένας εκ των οποίων είναι και συμπολίτης μας! Δεν είναι λογικό να θεωρούμε ανεπιθύμητους και να στοχοποιούμε τους βουλευτές, που δημοκρατικά εξέφρασαν την άποψη τους με τη ψήφο τους.

Αυτές είναι πρακτικές οπισθοδρόμησης και σε καμία περίπτωση δεν ενισχύουν τη θέση του δήμου μας! Επιπλέον, με αυτή τη λανθασμένη απόφαση, περιχαρακώνουμε το δήμο μας, τον τοποθετούμε απέναντι στις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας, ενισχύουμε την εσωστρέφεια του και αδυνατίζουμε τους διαύλους επικοινωνίας με την κυβέρνηση ή μέρος αυτής!Δεν ζούμε σε ΄΄γαλατικό χωριό΄΄ όπως κάποιοι πιστεύουν, αλλά είμαστε μέρος μιας ολόκληρης χώρας που πρέπει να συνυπάρξει να συνεργαστεί και να προοδεύσει!

Υπηρετούμε την τοπική αυτοδιοίκηση και η αποστολή μας είναι η βελτίωση της ζωής των πολιτών, η φροντίδα της πόλης μας και η συνεργασία με όσους μπορούν να συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση!

Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο το δημοτικό μας συμβούλιο να ανακαλέσει άμεσα το ψήφισμα!

Υ.Γ. Αλήθεια, φίλοι σύμβουλοι, όταν θα χρειαστεί να συνεργαστούμε σε επίπεδο δήμου-κυβέρνησης με τους ανεπιθύμητους προς όφελος του δήμου μας, τι ακριβώς θα κάνουμε;



Χάρης Δαμάσκος 

Αφήστε μια απάντηση