Αποχώρισε από την Παράταξη “ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες” του Δημάρχου Αχαρνών Γ. Κασσαβού ο Στάθης Τοπαλίδης

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 είχα την ιδιαίτερη τιμή να με εμπιστευτούν οι συμπολίτες μου και να με επιλέξουν να τους εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών.

Εργάστηκα και θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου και να προσπαθήσω, όσο περνάει από το χέρι, μου να εξασφαλίσω για τους συμπολίτες μου τα αυτονόητα.

Όσα δηλαδή έχουν στερηθεί και δυστυχώς συνεχίζουν και στερούνται.

Αυτό που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια ως αθλητής , αλλά και ως επιχειρηματίας είναι ότι, το αποτέλεσμα έρχεται μέσα από επίπονη προσπάθεια, επιμονή και καλή προετοιμασία.

Δυστυχώς για τον επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής και Δήμαρχο Αχαρνών αυτά τα στοιχεία είτε έχουν λησμονηθεί, είτε έχουν απαξιωθεί πλήρως.

Πιστεύω ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή με κύρια και αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου, έχει εγκλωβιστεί, στα σχέδια επί χάρτου, στην πολιτική φλυαρία και στην αναποτελεσματικότητα.

Τα μεγάλα έργα υποδομών, η καθαριότητα, οι παιδικές χαρές, τα αντιπλημμυρικά και τόσα άλλα, εξακολουθούν και βρίσκονται στο βεληνεκές του “ΘΑ”, ενώ η εγκληματικότητα εξακολουθεί και μας στερεί το δικαίωμα να αισθανόμαστε και να είμαστε ασφαλείς στα σπίτια μας.

Στις κινητοποιήσεις για την εγκληματικότητα μπήκα από την πρώτη στιγμή μπροστά γιατί απλά πίστεψα ότι με την υποστήριξη του κόσμου, είχαμε μια μοναδική ευκαιρία να γίνει η πόλη μας πιο ασφαλής.

Δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση η σκοπιμότητα και η πολιτική του “μπαλαντέρ” επικράτησαν κατά κράτος.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Για τους λόγους που προανέφερα, επιθυμώ με την παρούσα επιστολή να ενημερώσω εσάς, τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους και κυρίως τον Αχαρναϊκό λαό, ότι δεν μας ενώνουν κοινά οράματα και κοινές ανησυχίες με την παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες και τον επικεφαλής της και Δήμαρχο Αχαρνών και ως εκ τούτου αποχωρώ από την εν λόγω παράταξη, παραμένοντας πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου.

Ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών θα συνεχίζω να εργάζομαι για την πρόοδο και την ευημερία της πόλης και των πολιτών, εστιάζοντας στις λύσεις των προβλημάτων και όχι στην συγκάλυψη ή την ωραιοποίηση τους.

Στάθης Τοπαλίδης. Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών

Αφήστε μια απάντηση